Over Inspiring Concepts

 • Over Inspiring Concepts

   
  Dé specialist in beleving van binnenen buitenruimtes. Wij bieden interieurontwerp voor de zakelijke, hospitality en particuliere branche.
   
  De drijvende kracht achter Inspiring Concepts is
  Kitty van Balveren, interieurontwerper pur sang.
Zowel interieuradvies als de complete uitvoering.
 • De specialist

  Dé specialist in beleving van binnenruimtes voor je woon-, werk- en leefomgeving! Zoek je een interieurontwerper in Arnhem en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Inspiring Concepts biedt een interieurontwerp voor zowel de particuliere, zakelijkeen hospitalitybranche
 • Kitty van Balveren

  De drijvende kracht achter Inspiring Concepts is Kitty van Balveren, interieurontwerper pur sang.
 • Kitty van Balveren

  “Mijn ontwerpen kenmerken zich met name door kracht en eenvoud. Functionaliteit en beleving staan hierin altijd centraal. Mensen moeten zich op de eerste plaats thuis voelen in hun woon- en werkomgeving. Een plek die ze inspireert, dat is mijn missie”. 
 • Over Kitty

  Over Kitty

  Met succes heeft Kitty in 2013 de studie HBO bachelor Interior Design afgerond. Tijdens haar 4-jarige studie heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt om ervaring op te doen, en haar ontwerpkwaliteiten in de praktijk te ontwikkelen. Zo leerde ze de fijne kneepjes van het interieurvak en ontwikkelde ze haar eigen stijl. met een mooie bagage aan werkervaring, startte ze medio 2013 haar eigen interieurontwerpbureau ‘Inspiring Concepts’.
 • ‘Essentie’

  ‘Mijn sterke punt is te denken vanuit de gebruiker. Wie is dat? Wat beweegt hem of haar? Maar vooral, wat past bij diegene. Na een persoonlijk gesprek maak ik in samenspel met de klant een gedegen en functioneel ontwerp. Het moet een concept zijn waarin de opdrachtgever en/of gebruiker zichzelf herkent en zich thuis voelt.
 • Signatuur

  Signatuur

  Inspiring Concepts hanteert geen vaste stijl, want elke opdrachtgever is anders en heeft zijn eigen identiteit. Toch is er een herkenbare ‘signatuur’ als rode draad; functioneel, eigentijds, fris kleurgebruik, natuurlijke materialen en duurzame oplossingen.‘ ‘Ik vind het belangrijk om persoonlijke meubels waaraan je bent gehecht in het interieur te integreren. Bijvoorbeeld dat kastje van oma, dat prima in het ontwerp kan worden meegenomen. Mijn ervaring is dat persoonlijke items zorgen voor net dat extra karakter en persoonlijkheid in je interieur’.
 • 'Missie'

  ‘Inspiring Concepts biedt interieurontwerp voor de particuliere, zakelijke en hospitality branche. “Mijn ontwerpen kenmerken zich door kracht en eenvoud, denken in mogelijkheden en oplossingen. Functionaliteit en beleving staan hierbij altijd centraal. Elementen zoals vorm, kleur, geluid en geuren hebben een belangrijke invloed op een leefomgeving, mensen moeten zich thuis voelen. Een ontwerp toegespitst op jouw verhaal en persoonlijkheid. Een inspirerende plek creëren dat is mijn missie”. Kitty van Balveren.