Interieurconcept voor je bedrijfsruimte

 • Interieurconcept

   
  Van idee naar uniek interieur
  We starten met een persoonlijk gesprek en luisteren en inventariseren wat je wensen, ideeën en ambities zijn voor het toekomstige interieur van jouw onderneming. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een doordacht interieurconcept, een overkoepelend idee, dat past bij de identiteit van de onderneming en aansluit bij de behoeften en wensen van gebruikers. 
 • Van overkoepelend idee naar 'uniek Interieurconcept’

  Jouw partner in inspirerende ruimtes
  Een doordacht zakelijk interieurontwerp moet naadloos aansluiten op de identiteit en boodschap van je kantoor, hotel, restaurant of winkel. Inspiring Concepts begrijpt dit als geen ander.
   
  Creëer een onvergetelijke beleving met een interieurconcept
  Wij luisteren nauw naar jouw wensen en ideeën, en vertalen deze naar tastbare, uitnodigende interieurs die een unieke beleving creëren. Ons team verdiept zich in het pand, de ruimte, de doelstellingen en de doelgroep. Op basis van deze inzichten ontwikkelen wij een interieurconcept dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een onvergetelijke ervaring biedt aan bezoekers. Zo creëren we ruimtes waar mensen graag binnenkomen, zich direct thuis voelen en keer op keer terugkomen.

  Een sterk concept begint met een solide basis en beantwoordt de vraag: ‘Hoe kunnen we de ruimte optimaal afstemmen op de behoeften en identiteit van jouw organisatie en haar gebruikers?’ Binnen het interieurontwerp integreren we ook zaken als doordachte routing, heldere indeling en functionele oplossingen voor gebruiksgemak en duurzaamheid. In samenwerking met onze vaste partners kunnen wij ook de volledige projectinrichting verzorgen.

  Ruimtes transformeren en gasten inspireren
  Of het nu gaat om een herontwerp van een bestaande ruimte of het creëren van een compleet nieuw interieurconcept, Inspiring Concepts is jouw partner in het realiseren van een gastvrije omgeving die een blijvende indruk maakt. 
   
  In de afgelopen 10 jaar hebben we talloze succesvolle projecten gerealiseerd voor diverse opdrachtgevers, waaronder kantoren, horeca en winkels. Benieuwd naar het overzicht van unieke interieurconcepten? Neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio van projecten.
   
  Past jouw interieur niet meer bij je doelgroep? Heb je hulp nodig bij het versterken van jouw hospitalityconcept, werkplekconcept of kantoorconcept? Wij denken graag met je mee om een inspirerend interieurconcept vorm te geven.
   
   
   
  Gerelateerde artikelen: Sportieve match   -   Salon Libelle   -   Colorful factory