Interieurontwerp op maat

Woon- en leefomgeving 
Wanneer voel je je thuis? En wat is thuis? Het is de plek waar je woont en waar je jezelf prettig voelt. Een woonomgeving met een interieur waarin je jezelf herkent. Dat persoonlijke ontwerp, dat kenmerkt de signatuur van Inspiring Concepts! Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en ideeën over een interieur. Maar of je daarmee de mogelijkheden in de ruimte optimaal benut, dat is de vraag. Ben je toe aan een nieuw interieur? Je wilt (grote) veranderingen aanbrengen in je woon- en leefomgeving maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Herkenbaar? Dan ben je bij Inspiring Concepts aan het juiste adres voor professionele hulp en ondersteuning. Wij bieden het concept 'Interieurontwerp op maat' en hierin komen alle aspecten van het interieuradvies aan bod.
 
Van basisplan naar 'Interieurontwerp op maat'

Voor het basisplan starten we met een persoonlijk gesprek bij je thuis. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën, verdiepen ons in de woning, en kijken naar de manier waarop je als gebruiker daarin woont en verblijft. Is de ruimte bijvoorbeeld goed ingedeeld? Zijn de zicht- en looplijnen mooi en praktisch? Hoe zit het met de lichtinval en verlichting? Brengt het de juiste sfeer voor ieder gewenst moment?
 
Door gesprekken vormen wij ideeën en in samenspraak met jou, brengen we deze ideeën tot leven. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij maken een voorlopig ontwerp, een indelingsplan, met de invulling van kleuren, materialen, meubilair en verlichting. De functionaliteit van de ruimte en jij als gebruiker, staan daarbij centraal. Dan komt het definitieve plan, altijd gevisualiseerd in 3D zodat je een goed beeld krijgt hoe het daadwerkelijk eruit komt te zien.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil jij ook het optimale uit jouw woonomgeving halen? Maak dan een afspraak! Inspiring Concepts helpt graag jouw interieurideeën vorm te geven

 • 2-PvE.jpg
  2-PvE.jpg
 • 3-Concept.jpg
  3-Concept.jpg
 • 4-VO-.jpg
  4-VO-.jpg
 • Kleurplan.png
  Kleurplan.png
 • 6-DO.jpg
  6-DO.jpg
 • beeld-1.jpg
  beeld-1.jpg

Stappenplan