Interieurspreekuur

 • Interieurspreekuur

  Wil je een andere indeling van je woonkamer? Zoek je een oplossing voor meer bergruimte? Pas verhuisd, maar voelt het nog niet als thuis? Of wil je aan de slag met jouw interieur, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Inspiring Concepts aan het juiste adres. Inspiring Concepts weet jouw wensen te vertalen en vorm te geven naar een verrassend en inspirerend interieurontwerp.
 • Interieurspreekuur

  Leg je interieurprobleem maar op tafel.
  Het interieurspreekuur geeft je de mogelijkheid om eens van gedachten te wisselen over jouw plannen, interieurvragen of aanpassingen aan jouw huis (kleine of grote verbouwingen). Leg je interieurprobleem maar op tafel. Ik inventariseer jouw ideeën en wensen, bespreek je persoonlijke situatie, leefruimte en stijl. Op basis van deze informatie geef ik praktische en deskundige adviezen op je interieurvragen. Ook krijg je veel ideeën, waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt. Je zult versteld staan wat er mogelijk is met de ruimte.
   
  Het interieur van je huis veranderen hoeft niet duur te zijn.
  Kleine aanpassingen geven al een groot effect. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een andere kleur op de wand, een andere indeling of een nieuwe lamp veranderen de uitstraling van je huis totaal. Sfeer aanbrengen is een hele kunst. Net als van je nieuwe woonomgeving een echt thuis te maken. Soms heb je geen flauw idee waar te beginnen en hoe een en ander aan te pakken. Een interieurspreekuur van Inspiring Concepts is dan dé oplossing. In een brainstormsessie van 90 minuten krijg je een mondeling advies over jouw interieurvraag.
   
  Wat kost een interieurspreekuur?
  Een brainstormsessie van 90 minuten kost € 289,- (incl. btw). 
   
  Wil jij ook weer verliefd worden op je huis? Maak een afspraak voor het interieurspreekuur!