Interieurontwerp voor Atelier 't Duifje

Categoriën:
 
Geen verhuizing nodig voor Atelier 't Duifje dankzij Inspiring Concepts
Toevallige ontmoetingen kunnen leiden tot prachtige samenwerkingen die ons leven verrijken. Zo ook voor Atelier 't Duifje, een creatieve werkplek met een bijzondere mix van deelnemers. Toen het atelier uit zijn jasje dreigde te groeien, leek een verhuizing onvermijdelijk. Maar dankzij de hulp van Inspiring Concepts, is een verhuizing niet nodig.

 
Interieuradvies op maat
Kitty van Balveren van Inspiring Concepts bood met haar expertise en creatieve visie een inrichtingsadvies dat perfect aansloot bij de wensen van Atelier 't Duifje. ’Ik heb goed geluisterd naar de behoeften van het atelier en het team betrokken bij mijn ideeën en plannen voor hun atelierruimte’.
 
 
 

Interieurplan biedt meer dan verwacht 
Gert-Jan Schouten van Atelier ‘t Duifje: ‘Ze gaf ons het gevoel dat we samen de ruimte aan het herinrichten waren. Binneneen week hadden we het eerste ontwerp in handen. Al snel bleek dat we ons goed konden vinden in de hoofdlijnen van haar ontwerp. We hebben nog een keer overlegd, waarbij we geprobeerd hebben om opmerkingen en suggesties te integreren in het oorspronkelijke ontwerp. De tweede versie was snel gereed.
 
 
De daaropvolgende bijeenkomst ging over de werkwijze zonder dat we het atelier hoefden te sluiten. Kitty heeft ook een handig stappenplan gemaakt en daar zijn we inmiddels volop mee aan de slag. Een hele mooie waardevolle match die ons meer gebracht heeft dan we vooraf hadden kunnen bedenken. We hopen tegen het einde van het jaar klaar te zijn met de herinrichting van het atelier. Dankzij Kitty is deze uitdagende taak behapbaar geworden’.
 
 
 
 
Creëer jouw unieke ruimte
Heb jij ook een ruimte die wel een metamorfose kan gebruiken? Of het nu gaat om een ruimte in je woning, kantoor of op een andere locatie, Inspiring Concepts helpt je graag om jouw wensen werkelijkheid te maken.
 
Neem vandaag nog contact met ons op om van gedachten te wisselen over jouw interieurproject en ontdek hoe wij jouw interieur kunnen transformeren naar een unieke en inspirerende leefomgeving.