Insideout

 • InsideOut

   
  Ook voor het ontwerp van een buitenruimte en bedrijfstuin ben je bij Inspiring Concepts aan het juiste adres.
   
  Onder het label Insideout maken wij een passend ontwerp voor iedere binnen-buitenruimte dat rekening houdt met je wensen en ideeën en je budget.
 • InsideOut

  Ontwerp buitenruimtes voor je particuliere of zakelijke buiten!     
   
  Bedrijfstuin | kantoortuin | bedrijfsterras | tuin

  In onze ontwerpen vervagen de grenzen tussen binnen en buiten en vormen binnen en buiten één geheel. Dit doen we door elementen van binnen, naar buiten te halen en met elkaar te verbinden. We kiezen de juiste zichtlijnen en zorgen voor een ruimtelijke indeling met oog voor detail. Door veel groen toe te voegen ontstaat een leefbare en aangename sfeer. Het eindresultaat is een mooi, functioneel en representatieve groene leef- en buitenomgeving die past bij de identiteit en uitstraling van jouw organisatie of persoonlijkheid.

  Het op elkaar afstemmen van binnen- en buitenruimtes biedt veel voordelen. Het zorgt voor een plek om te verblijven en te genieten. Een plek om te ontspannen in de buitenlucht en om je weer op te laden.

  3D-tuinontwerp
  Met een 3D visualisatie toveren we de bestaande buitenruimte om in een sfeervolle tuin die past bij de identiteit van jouw bedrijf of persoon. Je ziet direct hoe het tuinplan er met beplanting en looppaden eruit kan gaan zien en sta je straks niet voor verrassingen. 
   
  Eens van gedachten wisselen wat Inspiring Concepts binnen jouw bedrijf kan betekenen? Of wil jij meer uit jouw woning en tuin halen? 
   
   
   
  Gerelateerde artikelen: Stadstuin Huissen   -   Ontwerp bedrijfsterras   -   Tuinontwerp Winterswijk   -   Tuinontwerp Doorwerth