Insideout

Bedrijfstuin | Kantoortuin | Ontwerp buitenruimte
Een groene buitenruimte is het verlengstuk van je bedrijf en het visitekaartje voor jouw bezoekers. Ook voor het ontwerp van een buitenruimte en bedrijfstuin ben je bij Inspiring Concepts aan het juiste adres. Van representatieve entree tot functionele parkeerruimte en van groene binnenruimte tot ontspannen buitenruimte en bedrijfstuin. Onder het label Insideout maken wij voor iedere binnen-buitenruimte een passend ontwerp dat rekening houdt met je wensen en ideeën en je budget. 
 
Grenzen vervagen
Inspiring Concepts | Insideout brengt met haar expertise binnen- en buitenruimten bij elkaar. Wij ontwerpen een bedrijfstuin die past bij het interieur van je bedrijf. In onze ontwerpen vervagen de grenzen tussen binnen en buiten en vormen binnen en buiten één geheel. Dit doen we door elementen van binnen, naar buiten te halen en met elkaar te verbinden. We kiezen de juiste zichtlijnen en zorgen voor een ruimtelijke indeling met oog voor detail. Door veel groen toe te voegen ontstaat een leefbare en aangename sfeer. Het eindresultaat is een mooi, functioneel en representatieve groene werk- en buitenomgeving die past bij de identiteit en uitstraling van jouw organisatie.

Voordelen afstemmen bedrijfstuin op binnenruimte
Door het kiezen van de juiste zichtlijnen verbinden we de kantooromgeving met de groene buitenruimte van jouw bedrijf. Het op elkaar afstemmen van binnen- en buitenruimtes biedt veel voordelen. Het zorgt voor een plek om te verblijven en te genieten. Een plek om te ontspannen in de buitenlucht en om je weer op te ladenvoor je werk. Ook verhoogt het bij medewerkers het concentratievermogen en de productiviteit en vermindert het de stress.
 
Beplantingsplan Bedrijfstuin
Een bedrijfstuin moet natuurlijk onderhoudsarm zijn. Daarom kiezen we veelal voor grote groepen en sluitende beplanting. Dit geeft een rustig beeld en een goed bedekkende bodem. Tevens zorgt het er voor dat de bedrijfstuin het gehele jaar representatief is. 
 
3D-tuinontwerp
Met een 3D visualisatie toveren we de bestaande buitenruimte om in een sfeervolle bedrijfstuin die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Je ziet direct hoe het tuinplan er met beplanting en looppaden eruit kan gaan zien en sta je straks niet voor verrassingen. 

Eens van gedachten wisselen wat Inspiring Concepts | Insideout binnen jouw bedrijf kan betekenen? Maak dan een afspraak.

 • Binnenbuiteneen.png
  Binnenbuiteneen.png
 • zicht-op-terras.jpg
  zicht-op-terras.jpg
 • FZ-beeld-5.png
  FZ-beeld-5.png
 • 1-IC-Tuinontwerp.jpg
  1-IC-Tuinontwerp.jpg
 • Ontwerp-binnentuin-lunchruimte.jpg
  Ontwerp-binnentuin-lunchruimte.jpg
 • Ontwerp-binnentuin-lunchruimte-2.jpg
  Ontwerp-binnentuin-lunchruimte-2.jpg
 • Almere-lunchruimte.jpg
  Almere-lunchruimte.jpg