3D visualisatie

Waarom een 3D visualisatie laten maken?
Vaak ben je benieuwd hoe een verandering in jouw interieur uitpakt of hoe het er uit gaat zien. Een 3D visualisatie geeft je direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van het uiteindelijke resultaat. Met behulp van 3D visualisaties vertalen wij wensen en ideeën naar concrete beelden. Visuals brengen mogelijkheden en oplossingen aan het licht. En bouwkundige ingrepen en indelings-mogelijkheden worden eenvoudig visueel en inzichtelijk gemaakt. Of het nu gaat om een kantoorruimte of publieke ruimte, elke ruimte kunnen wij voor je visualiseren. Overtuigende sfeerimpressies laten duidelijk zien welke mogelijkheden een ruimte te bieden heeft. Zo sta je straks niet voor verrassingen!

Sfeervolle 3D visualisaties
Inspiring Concepts beschikt over een grote database aan materialen, texturen en 3D objecten zoals meubels, verlichting en decoratieve objecten. Hiermee maken wij in een handomdraai sfeervolle visualisaties voor jouw interieur.
 
Wil je jouw interieurwensen vertaald zien naar concrete beelden? Laat dan een 3D visualisatie maken. Wil je hierover meer weten of wens je een afspraak te maken, klik hier.
 
 • ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
  ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
 • ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
  ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
 • Sfeerimpressie_directiekamer_Robin_Energie
  Sfeerimpressie_directiekamer_Robin_Energie
 • Hotelkamer_42-GW.jpg
  Hotelkamer_42-GW.jpg
 • woonkamer-1.jpg
  woonkamer-1.jpg
 • 2_Kazerne_portfolio.png
  2_Kazerne_portfolio.png