3D Visualisatie

 • 3D Visualisatie

   
  Voor overtuigende sfeerimpressies
  In een 3D tekenprogramma vertalen we jouw wensen en ideeën naar concrete beelden. Bouwkundige ingrepen en indelingsmogelijkheden worden zo eenvoudig visueel en inzichtelijk gemaakt. Overtuigende sfeerimpressies laten je de verborgen mogelijkheden zien van een ruimte en geven direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van het uiteindelijk resultaat.
   
 • Verfrissende kijk op mogelijkheden
  Een voorstelling maken van hoe het interieur eruit zou kunnen zien, is voor de meesten onder ons best lastig. Laat staan dat je door de bestaande inrichting heen kunt kijken. Met behulp van 3D visualisatie is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de potentie van een ruimte. Of het nu om een woonhuis, kantoorruimte, boardroom, restaurant of buitenruimte betreft, wij kunnen dit voor jou visualiseren.
   
  Concrete beelden
  In een 3D tekenprogramma vertalen we wensen en ideeën naar concrete beelden. Zij brengt mogelijkheden en oplossingen aan het licht, die u dichter bij uw droom brengen. Het help je bij vraagstukken zoals: Wat is de beste plek voor de haard? Wat is het effect als we de wand tussen de woonkamer en keuken verwijderen? Of hoe pakt de aanbouw aan de woonkamer uit?
   
  Zijn er woondilemma’s waar je maar niet uitkomt? Of ben je nieuwsgierig naar wat een bepaalde ruimte te bieden heeft of wat de verborgen mogelijkheden zijn na een verbouwing? Maak dan een afspraak! Inspiring Concepts helpt graag jouw interieurideeën vorm te geven.