Huis & Hypotheek Rosmalen

  • Uniek interieurconcept voor Huis & Hypotheek Rosmalen
    Aan het begin van 2020 kreeg het team van Inspiring Concepts de uitdaging van Huis & Hypotheek Rosmalen om een uniek en bijzonder interieurconcept te bedenken voor de nieuwe vestiging van Huis & Hypotheek  | Credion in Rosmalen.
     
    De wens was om hier een bijzonder project te realiseren dat mede gericht is op de vele nieuwbouwprojecten in en rondom Rosmalen. Hierdoor ontstond het idee om van deze nieuwe vestiging een Experience Center te maken, waar Huis & Hypotheek, Credion én het Barista café 'Koffiehuis' onder één dak samenkomen. En waar men tijdens een financieel adviesgesprek kan genieten van de beste koffie in Rosmalen.
     
    Diversiteit in werkplekken
    In het hart van het Experience Center hebben we verschillende zitjes gecreëerd, zoals treinbanken bij het raam en een ronde gezellige tafel, perfect voor informele gesprekken. Voor privacygevoelige gesprekken zijn er ook twee stijlvolle spreekkamers beschikbaar. De medewerkers van Huis & Hypotheek en Credion hebben hun werkplekken achter een glazen scheidingswand met een industriële uitstraling.
     
    Creatieve Elementen
    De ruimte is verrijkt met wanden voorzien van prachtige wallcovers van Daisy James en houten wandpanelen van Woodline. Dankzij de open structuur van het Pet-vilt en de ruimte tussen de latjes wordt het geluid efficiënt geabsorbeerd. Zwarte kasten met plantenbakken zorgen voor extra privacy, terwijl houten bladen op de werkplekken en gestoffeerde scheidingswanden een warme sfeer creëren. Het kleurenpalet, met ingetogen beige, bruine en blauwe tinten, zorgt voor een rustige en aangename werkomgeving.

    Eindresultaat
    Het eindresultaat van onze inspanningen is niet zomaar een nieuwe vestiging, maar we hebben met ons interieurconcept een waar Experience Center gecreëerd, waar elke bezoeker de warme en gastvrije atmosfeer kan ervaren die perfect past bij de visie van Huis & Hypotheek en Credion Rosmalen.
     
    Locatie: Rosmalen 
    Ontwerper: Kitty van Balveren
    Realisatie: VDK Projecten, Saskia Daalmans
    Fotografie: Rob Kater Photography