Koffiehuis Rosmalen

Categoriën:
 • Uniek interieurontwerp
  Barista cafe 'Het Koffiiehuis' zit onder één dak met Huis & Hypotheek én Credion. In het Koffiehuis kan men genieten van de beste koffie van Rosmalen! Aan Inspiring Concepts de uitdagende taak om een uniek interieurconcept te bedenken en te ontwerpen, waarin elke discipline vertegenwoordigd en herkenbaar is binnen de ruimte. 
   
  Mooie combinatie van kleuren en materialen
  We hebben gekozen voor een marmeren toonbank. De prachtige nerventekening en het subtiele kleurverloop geven er net even die extra touch aan. De rest van het maatwerk zoals de bar langs de ramen, het aanrecht tegen de wand en de roomdividers  zijn in het zwart uitgevoerd. Hierdoor is de marmeren toonbank een echte eye-catcher in het koffiehuis. Het houten lattenplafond boven de toonbank versterkt dit gevoel. De koperen plinten en greeplijsten vormen een mooi detail in het totaalontwerp. De wand boven het aanrecht is betegeld met antraciete wandtegels in visgraat motief. Het stalen wandrek is in dezelfde koperen kleur gespoten en contrasteert met zijn belijning mooi tegen deze wand. De zwarte meubels, de romige marmeren toonbank, de sprankelende witte muren, in combinatie met de koperen details, geven het geheel een eigentijds karakter.
   
  De zwarte meubels, de romige marmeren toonbank, de sprankelende witte muren, in combinatie met de koperen details, geven het geheel een eigentijds karakter.
   
  Locatie: Rosmalen
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Realisatie: VDK Projecten, Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography