Verhuizen in eigen huis

Categoriën:

Wat als er zich vandaag weer geen koper meldt?

Eindelijk is het dan zover. Om 11.00 uur gaat de landelijke NVM Open Huizen Dag van start. Voor iedereen die droomt van een nieuw plek en zijn huis te koop heeft staan, biedt deze dag volop kansen om de woning voor het grotere publiek open te stellen. Het zou zomaar eens kunnen dat er vandaag, tussen al die woningzoekenden, zich één koper bevindt die in jouw woning zijn droomhuis ziet!
 
Spannende dag
Zowel verkopers als potentiële kopers koesteren de hoop dat deze dag een einde maakt aan hun zoektocht. Maar wat als er zich na vanmiddag weer geen koper gemeld heeft voor jouw huis? Wat doe je dan?
 
‘Verhuizen in eigen huis’
Dat is ook een optie. En waarom niet?! IKEA toonde in haar reclamecommercial ooit aan hoe dit kan uitpakken. Je kunt je huis slimmer inrichten, eventueel van kamers wisselen of een kamer opsplitsen. Alles is mogelijk. Dit is natuurlijk makkelijk gezegd, maar niet voor iedereen even eenvoudig. Optimaal woonplezier en een fijne praktische indeling is een wens die velen koesteren. Daarvoor is verhuizen helemaal niet nodig. Maar hoe pak je zoiets aan?
 
Al eens aan een interieurontwerper gedacht?
Je interieurvraagstuk aan een interieurontwerper voorleggen levert veel op. Je komt sneller tot vernieuwende en verrassende ideeën én oplossingen. Als interieurontwerper help ik je graag bij het vertalen van jouw dromen naar werkelijkheid. Wil jij graag aan de slag met jouw interieur en kun je wel wat support gebruiken? Maak dan een afspraak voor het speciaal hiervoor in het leven geroepen interieurspreekuur en sta versteld van de mogelijkheden welke jouw woning biedt.
 
Er is meer mogelijk dan je denkt!
Om je een goede indruk te geven hoe het ontwerp van jouw nieuwe leefomgeving er uit kan gaan zien, kunnen alle plannen worden uitgewerkt in een 3D visualisatie. In een 3D tekenprogramma maak ik overtuigende sfeerimpressies van de verborgen mogelijkheden van jouw woning. Van een eigentijdse sfeer tot bouwkundige ingrepen maak ik inzichtelijk. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden, de uitstraling en de details van de desbetreffende ruimte.
 
Staat jouw woning al een tijdje te koop of droom je van een nieuwe frisse uitstraling van je leefomgeving? Misschien is ‘niet verhuizen’ een optie! Er is binnen je woning meer mogelijk dan je denkt. Ik denk graag met je mee!
 
Neem gerust contact met mij op of boek het interieurspreekuur!