Vergaderruimte

 • Stijlvol vergaderen, voor elke meeting en/of conference call
   
  Bij het ontwerp van deze vergaderruimtes staat duurzaamheid en functionaliteit centraal. We hebben in dit interieurontwerp op maat rekening gehouden met de specifieke behoeften van onze opdrachtgever en gebruikers en gezorgd voor een resultaat dat een sfeervolle en professionele omgeving biedt.
   
  Ruimtelijke indeling en functionaliteit
  Elke vergaderruimte is ontworpen met het oog op efficiënte en moeiteloze vergaderingen te faciliteren. De ruime opstelling van de vergadertafel, comfortabele stoelen en geavanceerde technologieën voor audiovisuele presentaties en videoconferenties dragen hieraan bij. Om een optimale geluidskwaliteit te waarborgen, zijn in de vergaderruimte verschillende geluiddempende materialen toegepast, met als doel ongewenst geluid effectief te verminderen.
   
  Kleur- en materiaalgebruik
  We hebben zorgvuldig gekozen voor kleuren en materialen die aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. De neutrale kleuren zwart, grijs, wit en donkerblauw creëren een professionele uitstraling en worden afgewisseld met wat lichtblauwe en groene accenten. Duurzaamheid is een belangrijk aspect binnen dit interieurontwerp, daarom hebben we bewust gekozen voor milieuvriendelijke materialen zoals de tapijttegels van Interface, mospanelen aan de wand en energie-efficiënte oplossingen. Deze benadering sluit naadloos aan bij de groene bedrijfsfilosofie van onze opdrachtgever.
   
  Kortom, deze vergaderruimtes bieden een duurzame, functionele en stijlvolle omgeving waarin effectieve vergaderingen kunnen plaatsvinden.

  Locatie: Ede
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Projectinrichting: VDK Projecten b.v. Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography