Salon Libelle

 • It’s all about the nudes
   

  Inspiring Concepts is gevraagd om haar expertise in te zetten bij het ontwerpen van het nieuwe interieur van schoonheidssalon Libelle in Huissen. Een salon waar met natuurlijke en biologische producten wordt gewerkt en alles draait om mooi worden. We hebben een onderscheidend en hedendaags interieurconcept gecreëerd die een sfeer van rust en sereniteit uitstraalt. In het voorjaar van 2022 hebben we het interieurontwerp gerealiseerd.
   
  Natuurlijke materialen en kleuren

  Het interieurconcept is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen en een zorgvuldig en eigentijds gekozen kleurenpalet van verstilde kleuren. Hierdoor voelt het interieur warm en cosy aan wat het perfecte recept is voor het interieur van Salon Libelle. Het gehele interieur straalt rust en kalmte uit en is helemaal van nu!
   
  Eindresultaat
  Inspiring Concepts heeft het interieur van Salon Libelle omgetoverd naar een sfeervol en vrouwelijk interieur met aandacht voor detail en hedendaags design. De schoonheidssalon weerspiegelt niet alleen de wens voor een onderscheidend interieur, maar creëert ook een omgeving waarin rust en schoonheid samenkomen.

  Locatie: Huissen
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Fotografie: Rob Kater Photography