Restyling notariskantoor

 • Dorpsnotaris Van Schaik
  In 2020 werd ik gevraagd voor het restylen van het notariskantoor omdat deze dringend toe was aan een nieuw en moderner jasje.
   
  Als interieurconcept (het overkoepelend idee voor de inrichting van dit kantoor) had ik het idee om de groene omgeving en het dorpse karakter van de gemeente Lingewaard naar binnen te halen. Door grote karakteristieke kleurenfoto's met stadsgezichten van de gemeente Lingewaard te plaatsen, aangevuld met heel veel groene planten, heb ik de groene omgeving naar binnen gehaald. Notariskantoor van Schaik is een echte dorpsnotaris en vooral actief in de omliggende dorpen. Dat heb ik extra benadrukt door richtingaanwijzers te plaatsen naar de verschillende dorpen.

  De deuren en kozijnen kregen een warme grijze kleur. Ook heb ik deze kleur toegepast op de wand door een lage lambrisering aan te brengen. Zo krijgt het kantoor direct al meer warmte. Een houten vloer maakt het helemaal af.

  In de wachtruimte hebben de bankjes plaatsgemaakt voor een ronde tafel met comfortabele stoelen. Ook in het kantoor van de notaris staat een ruimte ovale tafel met relaxte stoelen. Het karpet met het kruisje is een knipoog naar ‘het kruisje waar je de handtekening bij moet zetten’. Weer een blijde en tevreden klant met een inspirerend kantoor. 

  Locatie: Bemmel 
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Realisatie: Woonhuys De Weerd
  Fotografie: Rob Kater Photography