Restyling kantooromgeving

 • In coronatijd werd ik gevraagd voor de restyling van verschillende ruimten in deze kantooromgeving in Den Bosch. De reeds aanwezige en toegepaste kleuren vormden het uitgangspunt. Ze hadden de wens dat de ruimten geschikt zijn voor multifunctioneel gebruik en uitnodigen om elkaar te ontmoeten. 
   
  Gastenruimte
  In de gastenruimte zijn verschillende zitjes gecreëerd waar je even rustig met elkaar op informele wijze kunt afspreken. De grote visuals aan de wand werken als een soort raam met uitzicht op de prachtige grachten van Utrecht. Zo voelen de medewerkers uit Utrecht zich ook thuis in Den Bosch. Het frisse kleurgebruik geeft een eigentijds look & feel.
   
  Lunchruimte
  In de lunchruimte hebben we buiten naar binnen gehaald door een enorme wandvullende visual te plaatsen van de Sint-Janskathedraal gefotografeerd vanuit het groene natuurgebied Bossche broek in Den Bosch. Aan de hoge lange tafel is het heerlijk vertoeven tijdens de lunch of om even aan te landen met je laptop. Die pilaren in de lunchruimte zijn bekleed met 'Cork & Co' van Vyva fabrics.
   
  Trainingsruimte
  De comfortabele stoelen met zwenk- en uitklapbare schrijfplateau is ideaal tijdens trainingen. De drie ronde karpetten in de ruimte zorgen ervoor dat er makkelijk in groepjes gewerkt kan worden. 
   
  Brainstormruimte
  Een groot rond karpet van tapijttegels @interface met de fuchsia roze kleur uit de coupe zitjes siert de brainstormruimte. De ergonomische draaibare kruk to swift van Dauphin human design maakt het geheel helemaal af. 
   
  Locatie: Den Bosch
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Porjectinrichting: Dauphin Human Design Group - Paul Eikenaar
                                 VDK Projecten b.v. - Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography