Skybox ‘FIER Lounge’

 • Willen II stadion
  In juni 2018 vroeg Fier Bemiddeling B.V. het team van Inspiring Concepts mee te denken over een nieuw interieurconcept voor de skybox ‘Fier Lounge’ in het Willem II stadion in Tilburg.
   
  Ibiza Chique
  De vraag was om een totaal andere look & feel aan deze skybox te geven. Men wilde niet het voor de hand liggende ‘bruine cafe’, maar meer een ‘Ibiza Chique’ sfeer. Kenmerkend voor ‘de Ibiza-style’ zijn de witte basistinten aangevuld met zand en felle kleuren. Het uitgaansleven op Ibiza en de sfeer in lounge clubs vormden de basis voor onze inspiratie. De kleurrijke ledverlichting van de bar zorgt voor een kosmopolitische en levendige sfeer.
    
  Unieke uitstraling
  De Skybox heeft een totaal nieuwe en unieke uitstraling gekregen in Ibiza Lounge sfeer. Het is een lichte ruimte met de juiste balans tussen wit en kleur. De ledverlichting voor en achter de bar is per gelegenheid aan te passen. Buiten de wedstrijden om is de skybox te gebruiken voor bedrijfspresentaties, vergaderingen en andere gelegenheden. Ook wanneer je niet direct in het voetbalspel bent geïnteresseerd, is het een prima plek om te verblijven en te genieten!
   
  Locatie: Tilburg
  Ontwerpteam: Kitty van Balveren & Saskia Daalmans.
  Fotografie: Rob Kater Photography