Arbon Agenturen

 • Inspiring Concepts is gevraagd mee te denken met de inrichting van de twee directiekamers, de boardroom, de kantine en de entree. Bij het advies van het kleur-, materiaal- en meubelplan vormden de wensen vanuit Arbon Agenturen het uitgangspunt.
   
  Inrichtingsplan
  De inrichting van de twee directiekamers is ruimtelijk en minimalistisch gehouden, zodat je aandacht uitgaat naar het riante uitzicht over de uiterwaarden en de Nederrijn. De entree is voorzien van een comfortabele bank en fauteuils met hoge rug zodat je in deze open ruimte toch ongestoord kunt wachten. Het karpet verbindt alle meubels met elkaar. Als salontafel is gekozen voor een stalen HEB balk (draagbalk) die zorgt voor een extra stoere uitstraling. De boardroom is voorzien van een ruime vergadertafel en luxe en comfortabele vergaderstoelen. In de kantine is gekozen voor zowel hoog als laag zitten. De eyecatcher in de ruimte vormt de biljardtafel voor extra ontspanning tijdens de lunchpauze of tussentijdse ontspanning tijdens de koffiepauze of informeel overleg.  
   
  Kleur- en materiaalplan
  Voor elke ruimte is een eigen kleur- en materiaalplan samengesteld. Zo hebben de twee directiekamers ieder hun eigen kleuridentiteit; zwart of koper gecombineerd met cognac. In elke ruimte ligt hetzelfde karpet van Desso Ex in de kleur blauw. Het kleurenpalet in de kantine is rustig gehouden met beige en blauwe kleuren. Het behang Stone Apple van Rebel Walls bij de biljardtafel, vormt hierop de uitzondering en geeft de hoek met het biljart een stoere look & feel.
   
  Locatie: Rhenen
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Fotografie: Rob Kater Photography