Multifuctionele lunchruimte

Categoriën:
 • Inspiring Concepts is gevraagd een interieurontwerp te maken voor een multifunctionele lunchruimte waarin naast lunchen en ontspannen ook ruimte is om samen te komen voor kleine bijeenkomsten, brainstormsessies en informeer overleg.
   
  Multifunctioneel gebruik
  Naar aanleiding van het programma van eisen, de wensen en ideeën, hebben wij een ontwerp gemaakt waarin de verschillende functies zoals lunchen, ontspannen, informeel overleg en brainstormen samenkomen. Het onderscheid in hoge en lage zitplaatsen markeert de verschillende zones in de ruimte. Deze twee zones worden van elkaar gescheiden door een akoestische scheidingswand. Een zijde is voorzien van een TV-scherm en aan de andere zijde hang een groot whiteboard.
   
  Interieurconcept
  Kernwoorden in dit ontwerp zijn de relatie binnen-buiten, duurzaamheid en flexibiliteit. De grote raampartij biedt uitzicht op de landelijke en groene omgeving. Om het binnen-buiten-gevoel te versterken hebben we verschillende tinten groen toegepast en grote wandvullende visuals van uitgestrekte landschappen en natuur. Een deel van de bestaande stoelen is vervangen door de LJ1 stoel van De Vorm. Een bijzondere stoel die voor een groot gedeelte uit gerecyclede materialen bestaat. De PVC vloer met houtstructuur lag er al en zorgt voor een warme sfeer.
   
  Eindresultaat is een lichte en sfeervolle ruimte die flexibel ingezet kan worden al naar gelang de behoefte.

  Locatie: Ede
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Realisatie: VDK Projecten b.v. Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography