Kleurrijke keuken

 • Keuken als ontmoetingsplek
  Uitgangspunt in dit ontwerp; de keuken als ontmoetingsplek. Door te kiezen voor een kookeiland is er meer contact met de omgeving. De indeling van deze strakke keuken is ruimtelijk met veel praktische opbergruimte. De subtiel geïntegreerde kookpitten van PITT Cooking in het werkblad zorgen voor een naadloos resultaat.
    
  Kleurrijke keuken
  Binnen Inspiring Concepts werken wij graag met heldere lijnen en warme kleuren en materialen. De eye-catcher in de keuken is ongetwijfeld de ondiepe schuifdeurkast. De deuren zijn voorzien van een kunstwerk van kunstenaar Markus Wasse. De warme kleuren komen op subtiele wijze terug in de rest van het interieur. In combinatie met de gebruikte materialen HI-MACS, hout, leer en rvs krijgt het interieur een persoonlijk en eigentijds karakter.
   
  Lichtspel
  Het verlichtingsplan zorgt voor een aangename sfeer in de keuken. De werk- en sfeerverlichting zijn op functionele wijze in het ontwerp opgenomen. De gebruiker regisseert. Mede door de led-verlichting wordt het lichtplan in deze keuken een lichtspel.
   
  Locatie: Vriezenveen
  Ontwerpteam: Kitty van Balveren i.s.m. Roland Bongers   
  Fotografie: Rob Kater Photography