Interieurontwerp kantoor

 • Interieurontwerp kantoor

   
  Als interieurontwerper (Kitty van Balveren) en tuinontwerper (Karen Bertram) werken wij beiden aan hetzelfde: een plek creëren om te verblijven, te genieten en om op te laden. Onze ontwerpen kenmerken zich door functionaliteit, eenvoud en kracht. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen en het concept ‘Binnen & Buiten, samen één’ ontwikkeld. Binnen dit concept werken we nauw samen en laten wij je zien hoe jouw huis en tuin zo met elkaar verbindt, dat binnen en buiten één wordt. 
   
  Binnen & Buiten elkaars verlengstuk?
  De tuin en de woonkamer groeien steeds meer naar elkaar toe. Grenzen vervagen en binnen en buiten vormen steeds meer één geheel. Maar hoe zorg je ervoor dat de tuin en woonkamer elkaars verlengstuk worden? Door het kiezen van de juiste zichtlijnen verbind je jouw huis en tuin. De tuin lijkt daardoor niet alleen dieper maar ook je leefruimte wordt vergroot. We helpen je om van jouw huis en tuin een droomplek te maken. Alles voor meer woongenot. Want zodra de deuren open gaan, kan het grote genieten beginnen!
   
  Wil jij ook meer uit jouw woning en tuin halen?
  In één brainstormsessie van 2 uur geven wij jou tips en inspiratie om van Binnen & Buiten samen één te maken. Alles voor meer woongenot!  Wil je meer weten of wens je een afspraak? Klik dan hier.