Insideout: Zomeren in eigen tuin

Categoriën:
Insideout: Zomeren in eigen tuin.
 
 
Extra genieten van het buitenleven
Het is volop zomer in Nederland. Het zonnetje schijnt (soms net te hard) maar het is heerlijk om aan het eind van een zonnige dag te genieten van een zwoele zomeravond. Het is dan heel fijn dat je een lekkere buitenruimte hebt. Een plek waar je je helemaal thuis voelt.
 
 
 
Tuin als ontspanningsplek
We kunnen weer uiteten en een terrasje pakken, maar de prijzen zijn flink gestegen. Je kunt dat budget dat je aan etentjes en terrasjes zou uitgeven ook besteden om je eigen leefomgeving te veranderen in die sfeervolle en multifunctionele buitenkamer, waar je de verschillende seizoenen beleeft. Zodat je na een dag hard werken, heerlijk in je eigen tuin kan relaxen en genieten van een hapje of drankje.         
 
 
 
Weet je dat groen gelukkig maakt? Het groen en de natuur in onze tuin geeft ons een gevoel van rust en ontspanning. Maak daarom je droomtuin waar! Creëer verschillende zitplekjes in jouw buitenruimte met bijvoorbeeld een hangmat of een loungeplek om te relaxen. Dit nodigt nog meer uit om in de buitenlucht te leven. Kortom: een plek waar je kan genieten en tot rust komt.

 
Vakantiegevoel
Het vakantiegevoel willen we allemaal zo lang mogelijk vasthouden. Maar hoe doe je dat? Hoe creëer je het ultieme vakantiegevoel in je huis en tuin? Denk aan inheemse beplanting of kies juist voor exotische planten. Werk met natuurlijke materialen, zoals meubels van rotan, bamboe of hout. Zet extra planten rond je zitplek en je geniet in no time van een groene oase.
 
 
Wat maakt dat jij een vakantiegevoel ervaart?
Welke elementen dragen daaraan bij? Verslind je graag boeken tijdens je vakanties om ultiem te relaxen? Zorg dan voor een fijne plek om te zitten of te loungen. Laat je eventueel inspireren door mediterrane of Caraïbische sferen. Door de juiste kleuren, materialen, planten en accessoires te kiezen, tover je jouw tuin zo om tot een buitenlands vakantieoord.
 
 
Wil je een stap verder gaan, dan kun je denken aan een mini-wellness in je tuin. Dat kan in de vorm van een Balinese buitendouche, jacuzzi of plunge pool (dompelbad). Op deze manier houd je het vakantiegevoel thuis wat langer vast en geniet je met volle teugen van de zwoele zomeravonden.
 
Hulp nodig bij het ontwerpen en creëren van jouw ultieme buitenruimte? Ik help je graag. Maak een afspraak