Credion Veenendaal

 • Verbindend interieurconcept
  Medio 2020 heeft Credion zijn intrek genomen op de eerste verdieping van een nieuw pand in Veenendaal. Zij adviseren, begeleiden en ontzorgen ondernemers in het MKB in hun zoektocht naar financierings-oplossing.
   
  Bij zakendoen draait het om elkaar ontmoeten, van elkaar leren en samenwerken aan een gezamenlijk doel. Deze principes hebben de basis gevormd voor het interieurconcept dat Inspiring Concepts bedacht voor deze werkomgeving. Het interieur dient in onze beleving iets toe te voegen aan het werkplezier van medewerkers en hen te inspireren.
   
  Het kantoor weerspiegelt de identiteit en waarden van Credion en draagt bij aan een inspirerende en samenwerkingsgerichte sfeer binnen het kantoor. Het interieur vormt de verbindende factor tussen zakendoen en de identiteit van het bedrijf.
   
  Open en transparante werkomgeving
  De totale kantooromgeving heeft een vriendelijke en toegankelijke uitstraling, met de nadruk op heldere indeling, duidelijke zichtlijnen, en ruimtelijkheid. In plaats van gesloten kantoren, worden glazen wanden gebruikt die het geluid dempen en een volledig zicht bieden op de kantooromgeving. Door deze open, transparante en onderling verbonden werkruimten te creëren, ontstaan subtiele werkzones voor 'meet / work / connect'.
   
  Het ontmoeten is bewust in het hart van de afdeling geplaatst, zonder geforceerde route, waardoor het zorgt voor beweging en energie. Hier kunnen medewerkers even landen en ontspannen, collega's ontmoeten, bijpraten of afspreken voor een kop koffie.
   
  Zakelijke functionaliteit met warme, huiselijke sfeer   
  De inrichting is creatief en onderscheidend, met zwart-wit reproducties van historische winkelpanden die de aandacht vestigen op ambacht en vakmanschap. Het kleurenpalet en de gebruikte materialen zijn nauwkeurig gekozen om een harmonieuze balans te creëren. De kleuren uit de huisstijl van Credion zijn op een subtiele  manier geïntegreerd in het interieur.
   
  Het eindresultaat is een kantooromgeving die zakelijke functionaliteit combineert met een warme, huiselijke sfeer en commerciële daadkracht.
   
  Locatie: Veenendaal
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Realisatie: VDK Projecten b.v., Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography