Colorful Factory

 • In het begin van 2022 stond ik voor een boeiende een uitdaging; het bedenken van een concept waarmee de nieuwe huisstijl en visie van het bedrijf naadloos geïntegreerd konden worden in de fabrieksomgeving. Deze uitdaging resulteerde in een uniek interieurconcept dat de productieomgeving transformeerde.
   
  Kleurrijk Interieurconcept voor de productieomgeving
  Het concept omvat een harmonieuze combinatie van kleuren, waaronder geel, groen, blauw, paars en antraciet. Inspiratie werd gehaald uit de promo-film van de opdrachtgever, met uitgestrekte landschappen van zonnebloemen en windmolens.

  Levendige werkomgeving
  De referentiebeelden uit de promo-film werden strategisch gebruikt en verschillende wanden in de fabriek kregen kleur. Hierdoor ontstaat een vergelijkbare 'look & feel' als in de meeting-rooms en lunchruimte. Het interieurconcept heeft niet alleen de esthetiek van de productieomgeving veranderd, maar heeft ook bijgedragen aan een positieve werksfeer.
   
  Het resultaat?
  Een levendige en inspirerende werkomgeving waarin de identiteit en visie van het bedrijf treffend worden weerspiegeld. Zo is de productieomgeving niet alleen een werkplek, maar ook een levendige en representatieve ruimte die de kernwaarden van het bedrijf ademt.
   
  Locatie: Ede
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Projectinrichting: VDK Projecten b.v. Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography