Lunchruimte groeit uit tot bedrijfslounge

 •  
  Inspiring Concepts is door VDK-projecten gevraagd mee te denken in het kleur-, materiaal- en meubelplan voor de bedrijfslounge van een internationaal bedrijf uit Woudenberg. We hebben de wensen van de opdrachtgever vertaald naar een totaalconcept met een Mid-Century Moderne uitstraling.
   
  Lunchen en vergaderen in inspirerende bedrijfslounge
  De opdracht was een lunchruimte te creëren die naast warmte en huiselijkheid ook luxe, elegantie en klasse zou uitstralen. De grote open ruimte heeft een multifunctioneel karakter en is zowel geschikt voor lunch, borrel en bedrijfsfeestje evenals vergaderen, informeel overleg en bijeenkomsten. Wat bedoeld was als lunchruimte is uitgegroeid tot een bedrijfslounge waarin ook internationale bezoekers ontvangen kunnen worden.
   
  Mid-Century Modern
  De focus binnen dit project ligt op mooie, op elkaar afgestemde, materialen en kleuren, meubels en verlichting volgens de interieurtrend Mid-Century Modern. We hebben gekozen voor meubilair en verlichting met een mooie en kwalitatieve uitstraling zoals de merken Andreu World, Secto en Tom Dixon. De kleuren blauw en goud worden afgewisseld met donkere kleuren en houttinten voor een stijlvol geheel. Om de ruimte meer intimiteit meer te geven, is er gespeeld met licht en donker contrasten en wisselen zachte en harde materialen elkaar af.
   
  Het eindresultaat is een mix van klassieke en eigentijdse elementen die leiden tot een elegant Mid-Century Modern interieur waar medewerkers én (internationale) bezoekers zich thuis voelen.
   
  Locatie: Woudenberg
  Ontwerpteam: Kitty van Balveren & Saskia Daalmans
  Projectinrichting: VDK Projecten b.v.
  Fotografie: Rob Kater Photography