AP Support

Categoriën:
 • AP Support heeft ons gevraagd mee te denken over de herindeling en herinrichting van hun bestaande kantooromgeving. De nadrukkelijke wens was een uitnodigende en behagelijke werkomgeving en ontmoetingsplek te creëren waar medewerkers, gedetacheerd personeel en externe partijen graag samenkomen om (samen) te werken, te overleggen en kennis te delen.
   
  Uitgangspunten:
  Naar aanleiding van het programma van eisen, de wensen en ideeën, hebben wij een ontwerp gemaakt waarin de verschillende functies zoals hybride-werken, brainstormen & samenwerken, vergaderen, opleiden, ontspannen en eten samenkomen. Uitgangspunten in dit ontwerp zijn openheid, transparantie en een eigentijdse sfeer.
   
  Functionele indeling
  We hebben de ruimte onderverdeeld in drie zones. De ruim opgezette entree van het kantoor staat voor ontmoeting en is multifunctioneel. Dé plek voor informele afspraken, ontmoetingen en de gezamenlijke lunch. De grote bar staat als los element centraal in de ruimte en vormt het middelpunt. Daaromheen zijn verschillende zitplekken en werknissen gecreëerd, ideaal voor informeel overleg, flexplek en/of samenwerken. De diverse zitmogelijkheden worden van elkaar gescheiden door scheidingswanden. De losse fauteuils nodigen uit om even te ontspannen met collega’s. De standaard werkplekken, concentratieruimtes en vergaderfaciliteiten bevinden zich achter in het kantoor en zijn bereikbaar via de brede gang waar de spreekkamers en opleidingsruimte aan grenzen.
   
  Eindresultaat

  Het eindresultaat is een levendig, kleurrijk en gezellige ontmoetingsplek annex werkomgeving, waar iedereen graag komt en het fijn werken is. Het is een plek waar ideeën worden geboren, waar mensen plezier krijgen in het uitwisselen van kennis en zin hebben om aan de slag te gaan.
   
  Locatie: Naarden
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Realisatie: VDK Projecten, Saskia Daalmans 
  Fotografie: Rob Kater Photography