AP Support

  • Van kantoor naar Inspirerende ontmoetingshub
    AP Support heeft ons benaderd met de vraag om mee te denken over de herindeling en herinrichting van hun bestaande kantooromgeving. De wens was een uitnodigende en behagelijke werkomgeving en ontmoetingsplek te creëren waar medewerkers, gedetacheerd personeel en externe partijen graag samenkomen om (samen) te werken, te overleggen en kennis te delen.
     
    Uitgangspunten
    Op basis van het programma van eisen en de wensen en ideeën, hebben wij een ontwerp gemaakt waarin verschillende functies zoals hybride-werken, brainstormen & samenwerken, vergaderen, opleiden, ontspannen en eten samenkomen. De kernwaarden in dit interieurconcept zijn openheid, transparantie en een eigentijdse sfeer.
     
    Functionele indeling
    We hebben de ruimte opgedeeld in drie zones. De ruime entree van het kantoor staat centraal als ontmoetingspunt en is multifunctioneel. Hier vinden informele afspraken, ontmoetingen en de gezamenlijke lunches plaats. De centraal bar vormt het hart van de ruimte en wordt omringd door verschillende zitplekken en werknissen. Ideaal voor informeel overleg, flexibel werken en samenwerken. De verschillende zitmogelijkheden worden van elkaar gescheiden door scheidingswanden, terwijl de losse fauteuils uitnodigen tot ontspannen momenten met collega’s.
     
    De standaard werkplekken, concentratieruimtes en vergaderfaciliteiten bevinden zich aan de achterzijde van het kantoor en zijn bereikbaar via een brede gang je langs de spreekkamers en opleidingsruimtes leidt.
     
    Eindresultaat
    Het eindresultaat is een levendig, kleurrijk en gezellige ontmoetingsplek en werkomgeving, waar iedereen graag komt en met plezier werkt. Het is een plek waar ideeën ontstaan, waar mensen kennis uitwisselen en enthousiast aan de slag gaan. Het interieurconcept is zorgvuldig afgestemd het bedrijfs-DNA van AP Support, en heeft geresulteerd in een uitnodigende en functionele werkomgeving.
     
    Locatie: Naarden
    Ontwerper: Kitty van Balveren
    Realisatie: VDK Projecten, Saskia Daalmans 
    Fotografie: Rob Kater Photography