ALES Metaaltechniek

 • Industrieel interieurconcept voor ALES Metaaltechniek: Een inspirerende transformatie
   
  Inspiring Concepts heeft in nauwe samenwerking met ALES Metaaltechniek een uniek en eigentijds interieurconcept ontwikkeld voor hun kantoor. Lees verder om te ontdekken hoe het stoere industriële karakter van ALES Metaaltechniek als basis diende voor deze inspirerende transformatie."
   
  Industriële interieurconcept voor de kantine
  In de kantine hebben wij een interieurconcept gerealiseerd, met een industrieel karakter als leidraad. De wanden zijn verwijderd voor een open indeling. Een royale keuken biedt volop opbergruimte. Een ruime bartafel biedt plaats aan 10 personen en draagt bij aan de horeca-uitstraling. Langs de wanden staan banken en het kleurenpalet van zwart, bruin, vintage groene tegels, hout en betonlook vloer zorgt voor een industriële uitstraling. Cognackleurige leren banken en houten stoelen voegen warmte toe aan het interieur. De sfeer is uitnodigend en geschikt voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Opvallende visuals verlevendigen de ruimte, terwijl het geheel hufterproof is ontworpen voor duurzaamheid. De kantine is nu een gezellige ontmoetingsplek met een eigentijdse uitstraling.
   
  Vernieuwde kleedruimte met industriële elementen
  De kleedruimte onderging een make-over met een warme en industriële uitstraling. De wand tussen toiletten en kleedruimte is verwijderd en gedeeltelijk teruggeplaatst om een subtiele scheiding te bewerkstelligen. Aan beide zijden van de wand zijn stalen wasbakken met spiegels geplaatst. De kleuren oranje, grijs en zwart worden gecombineerd met hout voor een warme sfeer. Betonlook vloer, stalen wasbakken en lockers zorgen voor een stoere en industriële uitstraling. Het frisse witte sanitair vormt een mooi contrast met de grijze wanden en vloer.
   
  Kantoorruimte: herinrichting met aandacht voor functionaliteit en stijl
  Door de herinrichting hebben de werkplekken en de vergaderruimte een nieuwe plek binnen het pand gekregen. Alle werkplekken zijn nu uitgerust met dubbele duo zit/sta werkplekken en worden van elkaar afgescheiden door akoestische wanden. De vergaderruimte is omgetoverd tot een representatieve ruimte. Stoer, stijlvol en functioneel.
   
  Kortom, het nieuwe interieurconcept van Inspiring Concepts heeft ALES Metaaltechniek een eigentijdse en industriële uitstraling gegeven die perfect past bij hun stoere identiteit.
   
  Locatie: Rhenen
  Ontwerper: Kitty van Balveren
  Projectinrichting: VDK Projecten b.v. Saskia Daalmans
  Fotografie: Rob Kater Photography