Werken

 
Het “nieuwe werken”
Het “nieuwe werken”is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Onze werkomgeving wordt hierdoor anders, het Internet of Things, big data, het zijn factoren die onze (werk)omgeving en manier van werken beïnvloeden. Je kan tegenwoordig overal online en bereikbaar zijn. Je klapt je laptop open en je kan aan de slag. De kleine, flexibele werkplek heeft de toekomst! De flexibele werknemer heeft flexibele technologie nodig: draadloze verbinding, gebruiksvriendelijke tools om samen te werken op afstand en om je werkplekken te 'connecten' met de buitenwereld. Alles om de efficiëntie te verhogen en het kantoorleven eenvoudiger te maken. Dit flexibel werken vraagt om een andere inrichting van de werkomgeving. Vaste ruimtes waar je vijf dagen per week zit, behoren tot het verleden. De nieuwe generatie ondernemers en zakelijke professionals hebben andere behoeften als het om huisvesting gaat. Inspiring Concepts helpt met het bedenken van concepten voor werkomgevingen die geënt zijn op het ”nieuwe werken”.
 
Interieurontwerp bedrijf
Het zaken doen combineren met ‘anders werken’. Bedrijven richten hun werkplekken in naar gelang welke behoeften er zijn bij de medewerkers en afhankelijk van het werk dat zij moeten doen. In een grote ruimte hebben mensen soms moeite zichzelf te concentreren door geluidsoverlast. Een kleine ruimte waar men zonder afleiding kan zitten is dan een must. Ook het creëren van werkplekken voor een kort overleg in een informele setting is een zichtbare trend. In de indeling van de kantoorruimte is een mix van beide een ideale uitkomst. 
 
Zaken doen combineren met ‘anders werken’. Werken op een open en transparante manier. 'Het kantoor als Ontmoetingsplaats' en 'Flexwerken voor Zp-ers'. Een omgeving die mensen inspireert, motiveert en weet te verbinden door zijn indeling, inrichting en toegepast materiaal- en kleurgebruik. Met ons concept 'Office Sharing' stimuleren we gebruikers om de interactie met anderen aan te gaan, elkaar actief te betrekken en de aanwezige kennis en expertise te benutten.
 
Benieuwd naar het concept Office-Sharing? Of wil je een ontwerp voor de entree, de vergaderruimte of boardroom van je bedrijf? Maak een afspraak!