Werken

 
Het “nieuwe werken”
Steeds meer werkgevers en ondernemers omarmen het “nieuwe werken”. Dit flexibel werken vraagt om een andere inrichting van de werkomgeving. Vaste ruimtes waar je vijf dagen per week zit, behoren tot het verleden. De nieuwe generatie ondernemers en zakelijke professionals hebben andere behoeften als het om huisvesting gaat. Inspiring Concepts helpt met het bedenken van concepten voor werkomgevingen die geënt zijn op het ”nieuwe werken”.
 
Interieurontwerp bedrijf
Zaken doen combineren met ‘anders werken’. Werken op een open en transparante manier. 'Het kantoor als Ontmoetingsplaats' en 'Flexwerken voor Zp-ers'. Een omgeving die mensen inspireert, motiveert en weet te verbinden door zijn indeling, inrichting en toegepast materiaal- en kleurgebruik. Een Office-Sharing concept weet zijn/haar gebruikers te stimuleren om de interactie met anderen aan te gaan, elkaar actief te betrekken en de aanwezige kennis en expertise te benutten.
 
Benieuwd naar het concept Office-Sharing? Of wil je een ontwerp voor de entree, de vergaderruimte of boardroom van je bedrijf? Maak een afspraak!