Verbouwen of verhuizen?

Categoriën:

Roep de hulp in van een interieurontwerper.

Bij een verbouwing of bij het kopen van een nieuw huis zijn er veel zaken waar je over na moet denken. Maar waar ga je beginnen en hoe pak je een en ander aan? En vergeet je straks niet iets? Tijd om de hulp in te roepen van een interieurontwerper. Hier een aantal redenen, waarom het inschakelen van een interieurontwerper uiteindelijk meer oplevert dan het kost.
 
Verbouwen, verhuizen, indelingsplan, meubelplan, 3D visualisatie
Interieurontwerper duur?
In een vroeg stadium een interieurontwerper inschakelen voorkomt halve oplossingen en kostbare aanpassingen achteraf. Je plannen kunnen nog zo goed doordacht zijn, een goede interieurontwerper legt je ideeën voor waar je zelf nooit op was gekomen. Ze vinden opbergruimte in onvermoede hoeken, op een badkamer past toch opeens een toilet en ze helpen met het doorhakken van knopen en het maken van keuzes. Een goede interieurontwerper kost geld, maar aan het eind van de rit merk je dat je juist kosten bespaart door de juist beslissingen die je hebt genomen. Een goed plan gaat heel veel jaren mee en is de investering meer dan waard.
 
3D visualisatie voorkomt verrassingen
Een interieurontwerper kan ook een 3D visualisatie maken. Zo zie je direct hoe jouw woning eruit kan zien als één en ander verbouwd of anders is ingericht. Wat is de beste plek voor de haard? Hoe pakt de aanbouw van de woonkamer uit? Of wat is het effect als we een wand verwijderen? De sfeer-impressies geven direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van het uiteindelijke resultaat. Zo sta je straks niet voor verrassingen.

Wil je ook het optimale uit jouw huis halen? Alle mogelijkheden benutten? En jouw stoutste woondromen waarmaken? Maak een afspraak met Kitty van Balveren van Inspiring Concepts. Ze helpt je graag bij het vertalen en vormgeven van je wensen naar een inspirerend en verrassend ontwerp. Klik hier voor het maken van een afspraak.