Personal Interieur Shopper

Categoriën:
Voor veel mensen is het best een uitdaging om de juiste beslissingen te nemen en keuzes te maken in het grote aanbod aan meubels en woonaccessoires voor jouw interieur. Er is zoveel moois te koop en in tal van kleuren en materialen. Wat combineert dan mooi bij elkaar en past bij jouw persoonlijkheid en woonstijl?
 
Vind je het moeilijk om de juiste beslissing te nemen bij jouw zoektocht naar mooie en unieke items voor je interieur? Als personal interieur shopper ga ik graag met of voor jou op pad en adviseer je bij het kiezen van de juiste meubels, verlichting of accessoires. Ook kan ik je begeleiden bij de keuzes van vloeren en raambekleding. Hierbij houd ik rekening met jouw smaak en budget. Als ik met je mee ga voorkom je dure miskopen en bespaar je veel kostbare tijd. Zo verdien je de kosten voor mijn advies snel terug. 
 
Mijn kracht zit hem in het doen van creatieve voorstellen die het maken van keuzes voor jou makkelijk maken. Samen gaan we kijken hoe we een interieur kunnen samenstellen geheel afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. Uiteraard ben je tot niets verplicht en ben ik niet verbonden aan winkels. Ook als je niets koopt kan het verfrissende inzichten geven en je helpen keuzes te maken. Vooraf bespreken we de tijdsduur en de kosten voor mijn diensten als Personal Interieur shopper. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 
De 5 voordelen van een personal interieur shopper op een rij:
  1. Je bespaart veel kostbare tijd.
  2. Je ontvangt persoonlijk en onafhankelijk advies op maat.
  3. Je houdt zelf de regie in handen.
  4. Je voorkomt miskopen.
  5. Het advies is snel terugverdiend.
 
Interesse in een Personal Interieur Shopping?
Interesse of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op.