Oktober woonmaand 2018

Categoriën:
Maand vol inspiratie
De maand oktober wordt gezien als de echte woonmaand. Na een zomerperiode waarin we veel buitenleven, lopen we in het najaar weer warm om het binnen extra gezellig te maken. Het zomerse buitenleven maakt plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Tijd dus om je huis weer warm en cosy te maken.
 
Kijk eens naar je interieur
Is jouw interieur nog steeds naar je wens en smaak? Voelt het nog wel goed of wordt het tijd voor verandering? Het interieur van je huis veranderen hoeft niet duur te zijn. Kleine aanpassingen geven al een groot effect en zijn zo gedaan. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een andere kleur op de wand, een andere indeling of nieuwe accessoires veranderen de uitstraling van je huis totaal.
 

Tijdens de Oktober Woonmaand is er overal genoeg inspiratie te vinden en niets is te gek! Zo zijn er de vele woonbeurzen op gebied van design, meubels, producten en afwerkingen voor een eigentijds interieur. En ook fabrikanten en woonwinkels maken tijdens deze maand hun nieuwe collectie bekend. 
 
Hier een aantal tips voor leuke woonbeurzen: 
Beurs Eigen Huis, Jaarbeurs Utrecht (21 t/m 23 september)
VT Wonen & Design beurs, RAI Amsterdam (2 t/m 7 oktober)
Biënnale Interieur 2018 in Kortrijk (18 t/m 22 oktober)
Dutch Design Week, Eindhoven (20 t/m 28 oktober)
Excellent Woonbeurs, Ahoy Rotterdam (25 t/m 28 oktober)
 
Hulp nodig?
Wil je je interieur veranderen of vernieuwen? Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak voor het Interieurspreekuur. Het interieurspreekuur is een brainstormsessie van 90 minuten die je de mogelijkheid om eens van gedachten te wisselen over jouw plannen, interieurvragen of aanpassingen aan jouw huis (kleine of grote verbouwingen). Leg je interieurprobleem maar op tafel. Ik inventariseer jouw ideeën en wensen, bespreek je persoonlijke situatie, leefruimte en stijl. Op basis van deze informatie geef ik praktische en deskundige adviezen op jouw interieurvragen. Je zult versteld staan wat er mogelijk is met de ruimte.

Speciale aanbieding:
In de oktober woonmaand biedt Inspiring Concept het Interieurspreekuur aan voor € 149,- i.p.v. € 179,-. Wacht niet en maak direct een afspraak