Meubelontwerp op maat

Meubelontwerp op maat voor elke ruimte
Inspiring Concepts ontwerpt meubels op maat voor elke ruimte in je woon-, werk- en leefomgeving. Of het nu gaat om een maatwerk keuken, wandkast, dressoir of ander uniek meubel. Door goed naar jou te luisteren en ons in te leven, vertalen wij je wensen en ideeën in een mooi meubelontwerp dat past bij de sfeer van je woning, je kantoor of publieke ruimte.

Van idee naar schetsontwerp
Jouw persoonlijke wensen, behoeften en ideeën ten aanzien van het maatwerk meubel, wordt door ons schetsmatig vertaald en uitgewerkt in een uniek en functioneel ontwerp. Door het combineren van diverse materialen en kleuren zorgen wij ervoor dat de juiste sfeer en uitstraling ontstaat die aansluit bij de identiteit van jouw woon- werk- en/of leefomgeving. Wij presenteren het schetsontwerp van het maatmeubel met een 3D visualisatie.

Definitief meubelontwerp
Eventuele opmerkingen en suggesties op het schetsontwerp nemen wij mee in het definitieve ontwerp. Hierdoor voldoet het eindresultaat geheel aan de eisen en verwachtingen. Het ontwerp van het meubel wordt door ons verder uitgewerkt in werktekeningen. Op basis hiervan kunnen er offertes worden opgevraagd bij verschillende meubelmakers, zodat je een reëel idee krijgt van de kosten en de levertijd. Ook de eventuele coördinatie, begeleiding en de uitvoering van het maatwerk meubel kunnen wij voor jou verzorgen.

Wil jij ook een meubel op maat laten ontwerpen, naar je eigen ideeën en wensen voor je woon- en/of werkomgeving? Wij adviseren en helpen je hierbij graag. Klik hier voor meer informatie en/of een afspraak.
 

Enkele voorbeelden van gerealiseerde meubelontwerpen op maat.