Interieurconcept op maat

Werk- en hospitalityomgeving 
Je werkplek. Je bent er vaak meer uren per dag, dan dat je thuis bent. Belangrijk is dat je je ook hier prettig voelt en op je gemak. Een inspirerende, goed ingerichte werkruimte, draagt positief bij in de productiviteit van je medewerkers!  Waaraan voldoet dan de juiste inrichting hoor ik je denken? Er is geen goed of fout. Het kantoor is een afspiegeling van je bedrijf, dus laat het karakter uitstralen en geef het een persoonlijkheid. Dat kenmerkt de ontwerpen van Inspiring Concepts. Wij bedenken en ontwerpen interieurconcepten voor uiteenlopende branches en opdrachtgevers, van kantoorruimtes tot horeca.
 
Herkent je bedrijf zich niet (meer) in de huidige kantoor- of Hospitality omgeving? Je bent toe aan de stap om daar verandering in aan te willen aanbrengen? Je wilt jezelf onderscheiden met  een ‘op maat’ gemaakte interieurconcept? Inspiring Concepts denkt verder dan jouw vraag of opdracht. Wij verrassen je graag met onverwachte oplossingen en invalshoeken waar je zelf wellicht niet aan gedacht had.
 
Van basisplan naar 'Interieurconcept op maat'
Hoe gaan wij te werk? Voor het basisplan starten we met een persoonlijk gesprek. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën voor de werk- of hospitalityomgeving. We verdiepen ons in het pand, de ruimte, de organisatie, de doelstellingen en doelgroep. Een goed concept begint dan ook met een goede basis. Een concept dat antwoord geeft op de vraag; ‘hoe kunnen we de ruimte optimaal toespitsen op de behoefte en identiteit van jouw organisatie en haar gebruikers’. Op basis van die informatie maken we een conceptvoorstel en vertalen we jouw wensen naar een concreet plan. Alles gebaseerd op een zo geoptimaliseerd ontwerp voor de betreffende ruimte en diens gebruikers. Een helder concept geeft richting aan het interieurontwerp en is een afspiegeling van de organisatie en haar gebruiker. 
 
Wil je ook een inspirerende (werk)omgeving voor je medewerkers of je klanten? Benieuwd hoe wij jouw bedrijf persoonlijkheid en karakter kunnen laten uitstralen? Maak dan een afspraak met Inspiring Concepts! Wij denken graag mee met het vormgeven van een inspirerend interieurconcept.  

 • 2-PvE.jpg
  2-PvE.jpg
 • 3-Concept.jpg
  3-Concept.jpg
 • 4-VO-.jpg
  4-VO-.jpg
 • Kleurplan.png
  Kleurplan.png
 • 6-DO.jpg
  6-DO.jpg
 • beeld-1.jpg
  beeld-1.jpg
 
Stappenplan