Interieurconcept op maat

Werkomgeving 
Hoe ziet de ideale werkomgeving van de toekomst eruit? Hoe gaat het kantoorgebouw eruit zien? Nog nooit worstelden bedrijven zo met het inrichtingsvraagstuk als in 2021. De rol van het kantoor is veranderd van een dagelijkse werkplek naar een ontmoetingsplaats. Het is voor medewerkers niet langer een plek om te werken, maar om elkaar te ontmoeten te inspireren en kennis uit te wisselen. Waaraan voldoet dan de juiste inrichting hoor ik je denken? Er is geen goed of fout. Het kantoor is een afspiegeling van je bedrijf, dus laat het karakter uitstralen en geef het een persoonlijkheid. Dat kenmerkt de ontwerpen van Inspiring Concepts. Wij bedenken en ontwerpen interieurconcepten voor uiteenlopende branches en opdrachtgevers, van kantoorruimtes tot horeca.
 
Herkent je bedrijf zich niet (meer) in de huidige kantoor- of Hospitality omgeving? Je bent toe aan de stap om daar verandering in aan te willen aanbrengen? Je wilt jezelf onderscheiden met  een ‘op maat’ gemaakte interieurconcept? Inspiring Concepts denkt verder dan jouw vraag of opdracht. Wij verrassen je graag met onverwachte oplossingen en invalshoeken waar je zelf wellicht niet aan gedacht had.
 
Van basisplan naar 'Interieurconcept op maat'
Hoe gaan wij te werk? Voor het basisplan starten we met een persoonlijk gesprek. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën voor de werk- of hospitalityomgeving. We verdiepen ons in het pand, de ruimte, de organisatie, de doelstellingen en doelgroep. Een goed concept begint dan ook met een goede basis. Een concept dat antwoord geeft op de vraag; ‘hoe kunnen we de ruimte optimaal toespitsen op de behoefte en identiteit van jouw organisatie en haar gebruikers’. Op basis van die informatie maken we een conceptvoorstel en vertalen we jouw wensen naar een concreet plan. Alles gebaseerd op een zo geoptimaliseerd ontwerp voor de betreffende ruimte en diens gebruikers. Een helder concept geeft richting aan het interieurontwerp en is een afspiegeling van de organisatie en haar gebruiker. 
 
Wil je ook een inspirerende (werk)omgeving voor je medewerkers of je klanten? Benieuwd hoe wij jouw bedrijf persoonlijkheid en karakter kunnen laten uitstralen? Maak dan een afspraak met Inspiring Concepts! Wij denken graag mee met het vormgeven van een inspirerend interieurconcept.  

 • 2-PvE.jpg
  2-PvE.jpg
 • 3-Concept.jpg
  3-Concept.jpg
 • 4-VO-.jpg
  4-VO-.jpg
 • Kleurplan.png
  Kleurplan.png
 • 6-DO.jpg
  6-DO.jpg
 • beeld-1.jpg
  beeld-1.jpg
 
Stappenplan