Interieurconcept op maat

Werk- en hospitalityomgeving 
Je thuis voelen en jezelf herkennen in het interieur, ongeacht of het een werkplek of openbare ruimte is. Dat kenmerkt de ontwerpen van Inspiring Concepts. Wij bedenken en ontwerpen interieurconcepten voor uiteenlopende branches en opdrachtgevers, van kantoorruimtes tot horeca. Wij helpen bedrijven die zich niet (meer) herkennen in hun huidige kantoor- of Hospitality omgeving en daar verandering in willen aanbrengen met een onderscheidend en ‘op maat’ gemaakte interieurconcept. Wij denken verder dan jouw vraag of opdracht en verrassen jou graag met onverwachte oplossingen en invalshoeken.
 
Van basisplan naar 'Interieurconcept op maat'
Voor het basisplan starten we met een persoonlijk gesprek. We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën voor de werk- of hospitalityomgeving. We verdiepen ons in het pand, de ruimte, de organisatie, de doelstellingen en doelgroep. Een goed ontwerp begint dan ook met een goed concept. Een concept dat antwoord geeft op de vraag; ‘hoe kunnen we de ruimte optimaal toespitsen op de behoefte en identiteit van jouw organisatie en haar gebruikers. Op basis daarvan maken we een conceptvoorstel en vertalen we jouw wensen naar een concreet plan, geoptimaliseerd voor de betreffende ruimte en diens gebruikers. Een helder concept geeft richting aan het interieurontwerp en is een reflectie van de organisatie en haar gebruiker.
 
Wil je jouw bedrijf in een nieuw jasje steken, maar heb je geen idee hoe dit jasje eruit moet gaan zien of hoe je de boodschap die je als bedrijf overbrengt aan klanten, kan laten terugkomen in het interieur? Maak dan een afspraak! Inspiring Concepts denkt graag mee met het vormgeven van een inspirerend interieurconcept.  

 • 1-kennismaking.jpg
  1-kennismaking.jpg
 • 2-PvE.jpg
  2-PvE.jpg
 • 3-Concept.jpg
  3-Concept.jpg
 • 4-VO-.jpg
  4-VO-.jpg
 • Kleurplan.png
  Kleurplan.png
 • 6-DO.jpg
  6-DO.jpg
 • 7-Under-construction.jpg
  7-Under-construction.jpg
 • beeld-1.jpg
  beeld-1.jpg
 
Stappenplan