Hospitality

Creëren van gastvrijheid
Of je nu een hotel, restaurant of winkel runt, het uiteindelijke doel is hetzelfde. Je wilt dat mensen graag bij je binnenkomen, zich thuis voelen en regelmatig terugkomen. Het interieur van je hotel, restaurant of winkel is een belangrijk onderdeel van het visitekaartje en moet daarom uitnodigen en gastvrij aanvoelen.
 
Interieurontwerp hotels, horeca en winkels
Een ruimte in een nieuw jasje steken is niet zo moeilijk. De vraag is wel: hoe moet dat jasje er dan uit zien? De boodschap die je als hotel, restaurant of winkel wilt overbrengen aan jouw klanten en personeel moet terugkomen in het interieur. Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? Welke unieke beleving wil je creëren? Zodra deze vragen en andere vragen zijn beantwoord, starten wij met het ontwerpen. Binnen het interieurontwerp nemen we ook zaken mee als goede routing, heldere indeling en functionele oplossingen zoals gebruiksgemak en duurzaam gebruik.
 
Benieuwd wat Inspiring Concepts voor jouw hotel, restaurant of winkel kan betekenen? Neem contact met ons op en wij komen graag langs om je wensen in praktijk te brengen!