Design District 2017

Categoriën:
Nog even wachten en dan is het alweer Design District 2017. Deze keer vanuit de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op 7, 8 en 9 juni 2017 is deze prachtige locatie die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Ook Inspiring Concepts brengt een bezoek aan dit vakevenement. Het is bij uitstek de gelegenheid om inspiratie op te doen en de nieuwste trends, producten en materialen te ontdekken! Zo zijn we in korte tijd weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied.
 
   
 
Dat beloofd wat!
Na 5 jaar keert Design District terug naar de indrukwekkende Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Dit jaar groter dan ooit op ruim 10.000 m² vloeroppervlak vol met inspiratie. De nieuwste producten op het gebied van meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel worden hier op een vernieuwende, verrassende en inspirerende wijze gepresenteerd.  
 
Zo hebben Interstuhl en Lande hun intrek genemen in de bijzondere Tearoom. Een ronde, glazen koepel, die zich boven op het dak van de Van Nelle fabriek bevindt. Onder de naam ‘sky is the limit’ presenteren zij daar hun buitenaards mooie collectie. Vanaf deze locatie heb je tevens een imponerend uitzicht op de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Dat willen we natuurlijk niet missen.
 
Baars & Bloemhof (leverancier in plaatmateriaal) heeft een inspirerende stand gecreëerd waar design en functionalitet samenkomen en hun brede assortiment kleuren en mogelijkheden op een compleet nieuwe manier worden gepresenteerd. Hun presentatie belooft een indrukwekkend samenspel van kleur en ruimte te worden.
 
Gelderse merken
Ook op tegel en sanitair gebied is er voldoende te beleven. Zo toont Intercodam in hun stand o.a. de bijzondere 3D tegels van KAZA en veel meer trends op het gebied van tegels en sanitair. Jee-O uit Nijmegen presenteert een variant op de JEE-O soho series RAW. Een serie kranen en douches met een industriële en minimalistische look.
 
Het Winterswijkse meubelmerk Arco toont hun collectie tafels, stoelen en kasten, in samenwerking met het verlichtingsmerk Delta Light. Een samensmelting van comfort, duurzaamheid, vormgeving en gezelligheid.
 
Ook te bezoeken als particulier!
Dit is nog maar een kleine greep uit de ruim 200 deelnemers van wat er te zien zal zijn tijdens dit vakevenement. Hebben we je interesse gewekt en wil je ook graag deze beurs bezoeken? Dat kan, op vrijdag 9 juni zijn ook studenten en particulieren van harte welkom. Klik hier voor meer informatie.