De Roerdinkhof

Onlangs zijn wij gevraagd om een 3D visualisatie te maken voor ‘De Roerdinkhof’, een Rijksmonumentale Scholtenboerderij gelegen in de Achterhoek.
 
Deze boerderij, gelegen in Winterswijk-Woold, is al enkele jaren een vakantiehuis en groepsaccommodatie voor groepen tot circa 20 personen. Met de nieuwe plannen voor uitbreiding, door het Achterhuis erbij te betrekken, wordt het geschikt voor groepen tot 40 personen.

 • 0-De-Roerdinkhof.png
  0-De-Roerdinkhof.png
 • 9-De-Roedinkhof-.png
  9-De-Roedinkhof-.png
 • 4-Terras-Achterhui-De-Roerdinkhof.png
  4-Terras-Achterhui-De-Roerdinkhof.png
 • 5-Kijkje-op-De-Deel---Roerdinkhof.png
  5-Kijkje-op-De-Deel---Roerdinkhof.png
 • 3-Eten-op-De-Deel-De-Roerdinkhof.png
  3-Eten-op-De-Deel-De-Roerdinkhof.png
 • 4-Eten-op-De-Deel-De-Roerdinkhof.png
  4-Eten-op-De-Deel-De-Roerdinkhof.png
 • 7-Vogelvlucht-Achterhuis---Roerdinkhof.png
  7-Vogelvlucht-Achterhuis---Roerdinkhof.png
 • 1-Mondriaan-kamer-De-Roerdinkhof.png
  1-Mondriaan-kamer-De-Roerdinkhof.png
 • 2-Indonesosche-kamer-De-Roerdinkhof.png
  2-Indonesosche-kamer-De-Roerdinkhof.png
 • 6-Woonkamer-Achterhuis---Roerdinkhof.png
  6-Woonkamer-Achterhuis---Roerdinkhof.png

Locatie: Winterswijk-Woold     Realisatie 2017      Opdrachtgever: De Roerdinkhof        3D-tekenaar: Kitty van Balveren

De stal waar voorheen de melkkoeien stonden, wordt verbouwd tot woon- en leefruimte. De deel wordt voor een groot deel omgetoverd tot eetgedeelte met aansluitend een grote woonkamer met open haard. Daarnaast biedt het Achterhuis ruimte aan een aparte keuken, 6 B&B-kamers met eigen badkamer en 2 slaapzalen met gedeelde badkamer. Buiten komt een groot terras met ruime lounge banken om heerlijk van het buitenleven te kunnen genieten.
 
Vanaf een plattegrond is het moeilijk om een goed beeld te krijgen van hoe het er straks uit gaat zien. Daarom heeft Inspiring Concepts alle definitieve plannen vanaf de CAD-tekeningen uitgewerkt in 3D. Een 3D visualisatie geeft je direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van het uiteindelijke resultaat. Complexe ruimten zoals ‘De Roerdinkhof’ met zijn schuine hoeken, dakspanten en details is bij uitstek geschikt om te visualiseren in een 3D Interieur.
 
Een 3D visualisatie maakt het mogelijk om een zeer reëel beeld te creëren van het Achterhuis. Zo kunnen overtuigende sfeerimpressies duidelijk laten zien welke mogelijkheden deze accommodatie aan grote groepen te bieden heeft. Door de beelden vroegtijdig op de verschillende websites voor groepsaccommodaties en vakantiehuizen te plaatsen, kan de locatie al ruim voor de realisatie geboekt worden.

Jouw interieurwensen ook vertaald zien naar concrete beelden? Klik hier voor een afspraak.