Basis conceptontwerp


Basis conceptontwerp 
Het maken van een concept is een belangrijke eerste stap van het ontwerptraject. We starten met een persoonlijk gesprek. We verdiepen ons in het pand, de ruimte, de organisatie, de doelstellingen en doelgroep. Ook luisteren we goed naar jouw wensen en ideeën voor de werk- of hospitality omgeving. Op basis daarvan maken we een conceptvoorstel voor de ruimte. Een eerste schetsontwerp voor het interieur waarin het concept duidelijk wordt gevisualiseerd middens een indelingstekening en 3D sfeerimpressies.  Dit vormt de basis voor het vervolg.
 
Goed Interieurconcept
In een goed interieurconcept (het overkoepelend idee voor de inrichting van een ruimte) is er een evenwicht tussen esthetiek (schoonheid), functionaliteit, sfeer en identiteit. Is een ruimte logisch ingericht en is hij geschikt voor het doel waarvoor hij gebruikt wordt? Bij een interieurconcept voor een bedrijf of instelling komen ook zaken kijken zoals: past de sfeer bij het bedrijf? Geeft de ruimte de mensen goede energie? 
 
Sfeervolle 3D Visualisatie
Door het basisconcept in een 3D visualisatie aan jou te presenteren, krijg je direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van het mogelijke resultaat. Bouwkundige ingrepen en indelings-mogelijkheden worden eenvoudig visueel en inzichtelijk gemaakt. Of het nu gaat om een kantoorruimte of publieke ruimte, elke ruimte kunnen wij voor je visualiseren. Overtuigende sfeerimpressies laten duidelijk zien welke mogelijkheden een ruimte te bieden heeft. 
 
Wil je een ruimte binnen jouw bedrijf in een nieuw jasje steken, maar heb je geen idee hoe dit jasje eruit moet gaan zien? Maak dan een afspraak! Inspiring Concepts denkt graag mee met de eerste aanzet tot een inspirerend interieurconcept. Wil je hierover meer weten of wens je een afspraak te maken, klik hier.
 
 • ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
  ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
 • ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
  ontwerp_boardroom_Inspiring_Concepts
 • Sfeerimpressie_directiekamer_Robin_Energie
  Sfeerimpressie_directiekamer_Robin_Energie
 • Hotelkamer_42-GW.jpg
  Hotelkamer_42-GW.jpg
 • woonkamer-1.jpg
  woonkamer-1.jpg
 • 2_Kazerne_portfolio.png
  2_Kazerne_portfolio.png