Basis conceptontwerp


Basis conceptontwerp 
Het maken van een concept is een belangrijke eerste stap van het ontwerptraject. We starten met een persoonlijk gesprek waarin we luisteren naar jouw wensen en ideeën. We verdiepen ons in het pand, de ruimte, de organisatie, doelstellingen en de doelgroep. Op basis daarvan maken we een conceptvoorstel voor de ruimte. Een eerste schetsontwerp voor het interieur waarin het concept duidelijk wordt gevisualiseerd middels een indelingstekening en 3D sfeerimpressies. Dit vormt de basis voor het vervolgtraject.
 
Goed Interieurconcept
In een goed interieurconcept, het overkoepelend idee voor de inrichting van een ruimte, is er een evenwicht tussen esthetiek (schoonheid), functionaliteit, sfeer en identiteit. Waar wij naar kijken is bijvoorbeeld of een ruimte logisch is ingericht. Is het geschikt voor het doel waarvoor het wordt gebruikt? Bij een interieurconcept voor een bedrijf of instelling komen ook zaken kijken zoals: past de sfeer bij het bedrijf? Geeft de ruimte de mensen goede energie? 
 
Sfeervolle 3D Visualisatie
Door het basisconcept in een 3D visualisatie aan jou te presenteren, krijg je direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van het mogelijke resultaat. Bouwkundige ingrepen en indelingsmogelijkheden worden eenvoudig visueel en inzichtelijk gemaakt. Of het nu gaat om een kantoor of publieke ruimte, elke ruimte kunnen wij voor je in 3D visualiseren. Overtuigende sfeerimpressies laten duidelijk zien welke mogelijkheden een ruimte te bieden heeft. 
 
Wil je ook een inspirerende omgeving voor je medewerkers of je klanten? Benieuwd hoe wij jouw bedrijf persoonlijkheid en karakter kunnen laten uitstralen? Maak dan een afspraak met Inspiring Concepts! Wij denken graag mee met het vormgeven van een inspirerend interieurconcept.  
 
 • 1-IT-Staffing-website-4.jpg
  1-IT-Staffing-website-4.jpg
 • 2-IT-Staffing-website-1.jpg
  2-IT-Staffing-website-1.jpg
 • 3-IT-Staffing-website-2.jpg
  3-IT-Staffing-website-2.jpg
 • 4-IT-Staffing-website-3.jpg
  4-IT-Staffing-website-3.jpg
 • 5-IT-Staffing-website-5.jpg
  5-IT-Staffing-website-5.jpg